25.2.63

Sakari lähti ennen yhdeksää töihin. Jäin jännityksellä odottamaan milloin tavarat tulevat. 1/2 10 soitti rva Mäki ja kysyi ovatko tavarat jo tulleet. Kun sanoin, etteivät ole, hän lupasi ottaa selvää miksei, vaikka Bostonista oli niin ilmoitettu. Sanoin, että M&M:llä on täällä varasto ja sinne voi soittaa ja numero on puh.luettelossa. Hän lupasi nyt ryhtyä heti toimenpiteisiin asian suhteen.

Pari tuntia myöhemmin soitti joku neitonen M&M:stä ja sanoi, että tavarat tuotaisiin huomenna ja sanoin, että sitten mieluummin heti aamulla. Hän tuntui vähän epäröivältä, mutta minä sanoin vain täsmällisesti, että aamulla. Kyllä jo on tarpeeksi kauan odotettukin. Laskusta sanoin, että lähettäisivät sen sitten ja se maksetaan myöhemmin kun tavarat on tarkastettu ja havaittu että kaikki on tallella. Hyvä on, hän sanoi. Minä kertasin vielä, että siis huomenaamulla ja hän sanoi: yes, OK.

– Postia tuli Sakarille Mercatorista ja helenalle taas 2 kirjettä: Thealta ja Haijelta. Hän se vasta on kirjeiden saaja jos kuka! Onkohan niitä jo 7 kirjettä + 1 kortti, jotka ovat tulleet tänä aikana tänne!

– Luin sikiökorrehtuurin joka tuli. Siihen meni taas pitkälti illalla aikaa. Siinä vasta puuha onkin, kun he ensin kirjoittavat tehtävät suomeksi ja sitten ovat kaikki sanakirjat esillä kun niitä käännetään. Puh, mikä homma. Illalla soitti John Blass ja pyysi heille 9 p. eli ensi viikon lauantaina.

– Sakari kirjoitti kirjettä Lepälle, joka tulee ensi lauantai-sunnuntaiksi tänne. Luin New Yorkin uutisia. – Siellä on joskus oikein hyvää suomea, joskus fingliskaa. Toisinaan kyllä joku sanonta tuntuu tavattoman huvittavalta kuten esim: Ohjelma on parhaasta päästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: