12.3.63

Iltapäivällä kun tytöt tulivat koulusta menimme Austerlitzille. Tytöt olivat kovin jännittyneitä. Perillä alkukankeuden jälkeen he tulivat hyvin toimeen keskenään. Lopulta ei millään tahdottu erota. Tytöt saivat lainaksi 3 Aku Ankkaa. Rva A. kävi välillä laittamassa pyykin pesukoneeseen sekä kuivumaan, ja oli tyytyväinen kun olin sen aikaa lastenkaitsijana.

Sovimme että menemme yhdessä kaupungille katsomaan ostospaikkoja ja otamme lapset mukaan sekä syömme siellä, sekä ehkä ostamme lapsille tavaroita, Helena tarvitsee takin ja kumpikin tarvitsee kengät. Itsekin olen ajatellut myöhemmin jotain kevyttä pumpuli tms. leninkiä, sekä liivit tarvitsisin välttämättä. Voisi katsoa paikkoja valmiiksi.

Sakari tuli kotiin myöhään ja oli hyvin väsynyt. Hän meni nukkumaan jo klo 10. – Huomenaamulla pitäisi mennä sitä koulua katsomaan. Jos ei saa scholarship’iä ei kannata yrittääkään. Kuljetuskulut tulevat lisäksi kuitenkin. Rva A puhui jotain episkopaalisten nunnien pitämästä koulusta joka on tässä lähellä. Se on kuulemma halvempi ja sinne voisi paremmin päästäki, juuri sen uskonnollisen sekä vähän ankaramman kurin vuoksi mikä siellä vallitsee.

– Unohdin soittaa Emilialle ja puhua menosta sinne. Soitan huomenna. Jos menemme saamme kirjatkin palautetuksi samalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: