23.3.63

Kaunis päivä. Ilmankos katoilla on pyykkiä kuivumassa. Joku näyttää kävelyttävän koiraansakin katolla. Täällähän lähes kaikki katot ovat tasakattoja. Hassuinta on, että katolta toiselle on kulkutiet ja vieläpä yli valokuilujenkin. Ei tarvitse mennä kadulle kun tahtoo viereiseen taloon, jos sattuu olemaan lyhyempi matka ylätietä.

– Hain kenkäni suutarilta. Kyllä ne muuten hyviksi tulivat, mutta oikean jalan kenkä tuntui hiukan ahtaalta, Tytöt kaipasivat valkeita sivuompeleita, jotka nyt olivat jääneet pois.

– Lapset olivat ulkona iltapäivällä ja sitten kun tulivat kotiin vähän ajan kuluttua soi ovikello ja pari n. 6-7 v tyttöä pyrki leikkimään. Ne olivat pari tuntia puuhailemassa tyttöjen kanssa. Toinen oli "kirjavaa" lajia, samasta kerroksesta.

Pidin siivous- ja parsimapäivän. Siinä aika kuluikin nopeasti. Illalla olin kylvyssä. Sakarikin oli kylvyssä, tuskin se haittaa, hän on jo aika hyvässä kunnossa.

Myöhemmin kumpikin luimme "Pohjantähteä", ihan liian myöhäiseen. Yöllä oli minulla kovin kuuma enkä nukkunut oikein hyvin sen tähden. Olisiko ollut kylvyn vaikutusta. Viileää paikkaa ei tahtonut löytyä sängystä.

2 responses

  1. Hei!

    Kiitokset hienosta blogista! Olen tällä hetkellä lyhyessä vaihdossa USAssa ja on kiva lukea tätä blogia. Toivottavasti jatkat!

  2. Kiitos kehuista! Jatkan blogia toki sitä mukaa, kun saan kirjoitettua päiväkirjoja puhtaaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: