24.3.63‎

Tytöt olivat ulkona suurimman osan päivää.‭ ‬Helena kirjoitti kirjeen Leena Valanteelle ja mummolle kuten Inkerikin.‭ ‬-‭ ‬Sakari kirjoitti Kaleville.‭ ‬-‭ ‬Sakari sai Pohjantähden loppuun ja keskustelimme sen taiteellisesta eli kirjallisesta arvosta ja arvostelimme sen heikkouksia.‭ ‬Itse aloitin kolmatta osaa.

-‎ Ä‏idin kirjeeseen pitäisi vielä kirjoittaa Mona Lisasta,‭ ‬kun unohtui sen kertominen.‭ ‬-‭ ‬Muu päivä menikin kaikenlaisissa järjestelypuuhissa ja paperien seulomisessa.‭ ‬Kudoin myös hiukan ja tietysti luin Pohjantähti‭ ‬3:sta.‭ ‬Sakari kirjoitti kirjeitä:‭ ‬Kaleville,‭ ‬Helmerille.

Advertisement

2 responses

  1. Ihana blogi! Älä vain lopeta projektia kesken. On hupaisaa miten viihdyttävää voi olla tällaisten todella arkisten asioiden lukeminen. Mitään ei ole ylianalysoitu, kaikki on kerrottu niin kuin asiat ovat, vaikka varmasti monenlaisia tunteita on ollutkin vallalla, niin muuton kuin tyttärien hyvinvoinnin kuin Sakarin luonteenpiirteidenkin tiimoilta.

  2. Kiitoksia kehuista! 🙂 Projektia ei ole tarkoitus lopettaa, vaikka se eteneekin varsin hitaanlaisesti. Isoäidillä on päiväkirjoja aika monta, eikä ensimmäinenkään ole vielä loppuun asti puhtaaksikirjoitettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: