Blogin siirto

Tämä blogi, jossa kirjoitan puhtaaksi isoäitini Amerikanvuosien päiväkirjoja, sijaitsi aiemmin Blogsomessa osoitteessa  http://matkapaivakirja1963.blogsome.com. Näyttää kuitenkin siltä, että Blogsome on sulkemassa palveluaan, äkillisesti joskaan ei yllättäen. Uusien blogien tekeminen Blogsomeenhan on ollut mahdotonta jo jonkin aikaa, ja palvelun foorumi on takkuillut.

Niinpä siirsin Isoäidin matkapäiväkirjan pois Blogsomesta toiselle alustalle eli tänne WordPress.comiin. Käytössäni on WordPress.comin ilmaistunnus, jonka ominaisuuksiin ei kuulu mahdollisuutta muokata ulkoasua itse, joten blogin ulkonäkö on erilainen kuin aiemman blogin. WordPressin valmiista teemoista löytyi kuitenkin sopivan retroamerikkalaishenkinen teema blogin ulkoasuksi.

Jatkossa en siis enää päivitä Blogsomen osoitteessa olevaa matkapäiväkirjaa, vaan päivitykset ilmestyvät WordPressin blogiin. Jos jollakulla on siis suora linkki Blogsomessa sijaitsevaan blogiin, niin pyydän päivittämään linkin osoittamaan WordPress.comiin. Päivitin blogin osoitteen myös Blogilistalle.

On hyvin todennäköistä, että Blogsome katoaa lähiaikoina, mutta itselläni ei ole mitään tietoa siitä, milloin näin tulee käymään. Jätän Isoäidin matkapäiväkirjan Blogsomeen ohjaamaan lukijat uuteen osoitteeseen, mutta en aio poistaa sitä itse. Toivottavasti tieto blogin siirtymisestä kuitenkin tavoittaa lukijat ennen kuin Blogsomen palvelun loppumista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: